Timberlands zijn al jaren populair en te vinden in veel schoenenkasten over de hele wereld. De beige dames schoen is een van de meest verkochte schoenen van dit merk. Wanneer je het over Timberlands hebt, denkt vrijwel iedereen meteen aan deze populaire beige boots. Daarnaast heeft dit merk natuurlijk ook nog andere schoenen in de collectie zitten die veelvuldig door celebrities worden gedragen.

Maar hoe komt het nu toch dat het lijkt alsof iedereen fan is van deze schoenen? Dit zit hem voornamelijk in dat deze schoenen ontzettend sterk zijn. Een flinke regenbui doet deze schoenen helemaal niets en gaan daarom jaren lang mee. Naast dat deze boots elk weertype overleven is het ook nog eens goed te combineren met verschillende outfits. Timberlands maken je outfit vaak net een tikje stoerder en zijn daarom te dragen met een jeans, maar ook een pantalon doet het goed met deze schoenen.

Hoe dragen celebrities Timberlands?

Het internet staat vol met foto’s van sterren die de gewilde Timberlands dragen. Gigi Hadid, Jennifer Lopez en Rihanna lopen er graag in:

Gigi Hadid draagt de klassieke beige Timberland boots in New York. Shop deze volledige outfit hier.
Jennifer Lopez draagt ze comfortabel tijdens het winkelen in Beverly Hills.
Rihanna heeft custom made boots met Bob Marley erop.

Heb je nog geen Timberlands in jouw schoenenkast staan of wil je graag een nieuw exemplaar? Hieronder hebben wij een aantal voor jou geselecteerd!

Klassiek
€219,99

Van Dalen

Klassiek met hak
€139,95

Omoda

Klassiek met sleehak
€141,50

Sarenza

Klassiek in zwart
€139,99

Nelson

Klassiek in groen
€219,99

Nelson

Klassiek in roze
€210,00

Miinto

Wanneer je echt geen genoeg kan krijgen van deze schoenen kan je met een beetje geluk een tweede back-up Timberlands in de sale scoren. Houd daarom goed bovenstaande sites en links in de gaten, want vaak is er wel een goede aanbieding te vinden.