De leren broek. De laatste jaren ben je er waarschijnlijk niet onderuit gekomen. En de trend is nog lang niet over! Waar in het begin alleen nog de strakke leren broek vaak gezien werd, zijn er tegenwoordig veel meer varianten. Van bruin tot grijs, van glad leer tot suède leer en van strak tot wijd.

Een van de belangrijkste redenen dat de broek nog zo populair is, is omdat het veelzijdig is. Elke outfit kan je in een handomdraai een stuk stoerder maken. Een simpel t-shirt of een mooie kanten top kan je prima combineren met een deze broek, het tovert je outfit in één keer om van simpel en casual naar een stoere look. Combineer het met een paar mooie pumps of sandalen en je outfit is al compleet.

Welke celebrities dragen de leren broek?

De vraag is eerder, wie draagt deze broek niet? Zo worden Cameron Diaz, Selena Gomez en Kendall Jenner geregeld gespot met een leren broek aan. Cameron Diaz draagt graag een basic broek met daarop een simpele top om de outfit net iets stoerder te maken. Selena Gomez gaat voor een uitgesneden versie, terwijl Kendall Jenner graag een leren broek met lak draagt. Ook lieten we vorige week nog een outfit zien van Quinty Trustfull waarin zij een deze broek droeg tijdens de uitzending van Koffietijd en 5 Uur Live.

Cameron Diaz in basic leren broek

Shop de complete look

Selena Gomez in met patroon bewerkte leren broek

Kendall Jenner in leer met lak effect

Shop de leren broek

Er zijn zoveel verschillende varianten, zo zit er voor ieder wat wils tussen. Hieronder hebben we een aantal leren broeken uitgezocht, hier zit er vast een tussen die bij jou past!

Mango
Broek
€179.99
Mango
NA-KD
Broek
€50.95
NA-KD
Trendyol
Broek
€27.95
NA-KD