Over Style Like

Hi, welkom op Style Like,

dé website om jouw nieuwe outfit te shoppen. Wij verzamelen alle kleding die op TV en Instagram te zien is. Zo zie jij precies hoe de kleding écht staat en hoe je dit het best kunt combineren met andere kledingstukken. Elke dag plaatsen wij weer een nieuwe look online, dus kom regelmatig even terug om de nieuwste outfits te zien.

Inspiratie

Op internet en in de winkel is zoveel kleding te koop, dat het soms moeilijk is om een keuze te maken. Laat je daarom inspireren door de outfits van TV en Instagram. Zo zie je precies hoe de kleding daadwerkelijk staat bij verschillende lichaamstypes en hoe je de kleding kunt combineren.

Doe inspiratie op door te zoeken op celebrity of tv-show. Welke kleding draagt Miljuschka Witzenhausen bijvoorbeeld of welke kleding werd er gedragen bij RTL Boulevard? Dit maakt het zoeken voor jou weer net ietsje makkelijker.

Daarnaast kun je ook door het overzicht met producten scrollen. Zie je hier een leuk item tussen staan? Klik dan op de knop eronder met de naam van de celebrity. Je wordt dan doorgestuurd naar de volledige look en zo weet je precies hoe je het kledingstuk het best kunt combineren.

Online shoppen

Op Style Like staan heel veel kleding- en beautyproducten. Deze producten verkopen wij niet zelf. Wanneer je een leuk item ziet, verwijzen wij jou door naar de webshop waar je het item kunt kopen. Wij zijn zelf dus geen webshop, maar verzamelen de kleding op één plek.

Style Like is gestart in 2017 en maakt duizenden vrouwen per maand blij met inspirerende outfits. Inmiddels hebben wij zo’n 200 looks en bijna 1.000 producten geplaatst. Elke dag komen daar weer nieuwe looks en producten bij.

Veel plezier met shoppen!

-Team Style Like