Style Like bestaat 3 jaar! Shop de outfit van TV en Instagram

Persbericht – 28-7-2020

Style Like verzamelt sinds 7 augustus 2017 de kleding van TV en Instagram. Dat betekent dat de website volgende week 3 jaar bestaat! Met zo’n 200 looks en bijna 1.000 producten zit er voor iedereen wel een leuke outfit tussen. En is het originele kledingstuk niet te vinden? Dan is er altijd een betaalbaar alternatief. Zo is er voor elke portemonnee iets te vinden.

Wil jij weten welke jurk Miljuschka gister aanhad op TV? Of ben je op zoek naar die leuke blouse van Eva Jinek?

Kleding is er voor iedereen

In reclames en webshops wordt kleding vaak gedragen door slanke modellen, maar hoe staat deze kleding op een ander type lichaam? Style Like verzamelt de outfits van bekende mensen, zo zie je precies hoe de kleding daadwerkelijk staat bij verschillende mensen. Kort of lang, maatje 36 of 44, dat maakt niet uit.

Inspiratie

En aan inspiratie geen gebrek! Zie je vaak leuke kleding bij een bepaalde tv-show of heeft een bekend persoon dezelfde kledingstijl als jij? Op Style Like kun je outfits zoeken per tv-show of persoon. Dit maakt het zoeken voor jou weer net ietsje makkelijker. Daarnaast kun je ook door het overzicht met producten scrollen. Bij elk item staat de persoon wie dit kledingstuk heeft gedragen. Klik op de naam en je ziet de volledige look, zo weet je precies hoe je het kledingstuk het best kunt combineren.

We zouden het leuk vinden als je onze verjaardag met ons meeviert. Publicatie over Style Like is daarom altijd mogelijk. Heb je nog verdere vragen? Neem dan gerust contact op.

Groet,
Claudia
-Oprichter www.stylelike.nl