Veelgestelde vragen

Op deze pagina hebben we de meest gestelde vragen beantwoord. Zit jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een berichtje via dit formulier.

Ik heb leuke kleding op TV of Instagram gezien, waar kan ik dat kopen?

We proberen regelmatig de nieuwst kleding van TV en Instagram te plaatsen. Het kan natuurlijk gebeuren dat je iets hebt gezien wat (nog) niet op de website staat. Je kunt ons dit altijd laten weten door het contact-formulier in te vullen. Je helpt ons enorm als je ook de URL van de Instagram foto met ons deelt. Wij zullen dan ons best doen om de outfit te zoeken!

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Wij zijn zelf geen webshop, maar verwijzen jou door naar de webshop waar je het product kunt kopen. Wanneer je een bestelling plaatst, plaats je dit bij de webshop waar het product verkocht wordt. De webshop kan jou vertellen wanneer jouw bestelling exact geleverd wordt.

Wat zijn de verzendkosten?

Op de website van de webshop waar jij jouw bestelling hebt geplaatst kun je de verzendkosten bekijken.

Waarom heb ik geen bevestigingsmail van jullie ontvangen?

Wij verkopen zelf geen producten, maar verwijzen jou door naar de webshop waar het product te koop is. Wanneer je een bestelling plaatst krijg je een bevestigingsmail van de webshop. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen van de webshop? Dan kun je het best contact opnemen met hun klantenservice.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Om een bestelling te retourneren kun je op de website kijken van de webshop of contact opnemen met de webshop waar je jouw bestelling hebt geplaatst.

De prijs van een product klopt niet, hoe kan dat?

Op het moment dat wij een look publiceren is de kleding te koop bij de aangegeven webshops. Het kan zijn dat na een tijd de prijzen wijzigen of producten in de sale zijn. Wij doen altijd ons best om de meest recente prijs te tonen, maar kunnen geen garanties geven dat de prijs hetzelfde is op het moment van jouw aankoop.

Het product is niet meer te koop, hoe kan dat?

Op het moment dat wij een look publiceren is de kleding te koop bij de aangegeven webshops. Na verloop van tijd is de kleding uitverkocht en komen nieuwe kledingcollecties online. Het gebeurt dus regelmatig dat kleding na een tijd niet meer te koop is.

Wij kiezen ervoor om de (uitverkochte) kleding toch op Style Like te laten staan, om jou een idee te geven hoe je de look het best kunt creëren. In sommige gevallen zoeken we een alternatief en vervangen de uitverkochte kleding door een nieuw product.

Ik wil graag met jullie samenwerken, kan dat?

Wij staan open voor verschillende samenwerkingen in de vorm van branded content. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe collectie onder de aandacht brengen? Gaat jouw merk een samenwerking aan met een bekend persoon? Of heb je een ander leuk idee om een samenwerking met ons aan te gaan? Je kunt ons altijd een berichtje sturen via het contact-formulier.

Kan ik adverteren op stylelike.nl?

Het is mogelijk om te adverteren op Style Like. Wij werken alleen samen met merken en webshops die passen bij de visie van Style Like. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via het contact-formulier.